House White Stew Cream 140g
Beschreibung
Příprava japonské sýrové omáčky je velice jednoduchá. Stačí si připravit základ, na který potřebujete, 2x brambor, 2x mrkev, 1x cibule, a třeba můžete ještě přidat fazolové lusky.
Zeleninu nakrájíme na kostky a na oleji nejdříve do zlatova osmažíme najemno nakrájenou cibul a pak přidáme, brambor a mrkev a lusky, vše spolu promícháme a zalijeme 0,8litrem vody přivedeme k varu a vaříme do měka.
Na konec, když je vše měké přidáme Koku stew cream, které nalámeme na kostičky a postupně vkládáme do připraveného základu dokavaď nám nevznikne hustá omáčka. Na konec přidáme 300ml mléka nebo smetanu.
Složení:
sýr, rostlinný olej, pšeničná mouka, sušené mléko, cukr, sůl, škrob, sušená smetana, maltóza, sýr,slazené kondenzované mléko, vepřový extrakt, kvasnicový extrakt, koření, dextrin, dochucovadlo, kuřecí extrakt, aminokyselina, emulgátor, aroma, antioxidant, vitamin E300,C, výtažek z koření.
Obsahuje alergeny: lepek, laktóza, sója.
Gewicht | 0.14 kg |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Bewertungen hinzufügen. Bitte anmelden oder registrieren.