Miyakoichi Teppan Yakisoba Sauce Tsuki 480g
Beschreibung
Ingredience:
- japonské nudle Yakisoba
- japonská omáčka na nudle Yakisoba
- vepřové maso
- japonská sójová omáčka
- Katsuobushi (strouhaný tuňák)
- japonské rýžové víno na vaření Ryorishu
- olej
- nakládaný zázvor Beni Shoga
- sušené mořské řasy Aonori, Nori
- japonská majonéza
- zelenina: mrkev, paprika (zelená, žlutá, červená), cibule, zelí
- žampiony
- sůl, pepř
Postup přípravy:
Papriky, mrkev, zelí a cibuli nakrájíme na malé podlouhlé kousky a dáme do společné mísy. Žampiony nakrájíme na plátky.
Vepřové maso nakrájíme na malé čtvercové kousky. Rozbalíme nudle Yakisoba, dáme je do hrnce nebo mísy a rukou je promneme tak, abychom je od sebe vzájemně oddělily.
Mezitím rozpálíme pánev na vyšší teplotu, přidáme olej a rozetřeme ho po celém povrchu. Trochu oleje můžeme přidat i do samotných nudlí.
Na pánev umístíme kousky masa, lehce osmahneme a poté cibuli, kterou také lehce osmahneme. Pořádně promícháme a asi po minutě můžeme přidat veškerou zeleninu. Opět promícháme a celý obsah pánve dle libosti osolíme a opepříme. Vzápětí přidáme žampiony. Zeleninu necháme lehce osmahnout a přidáme nudle Yakisoba. Za soustavného míchání vlijeme na nudle trochu sójové omáčky a rýžového vína na vaření Ryorishu.
Připravíme si koření (granulovanou omáčku v sáčcích, která je uvnitř balení nudlí Yakisoba), omáčku Yakisoba a postupně umístíme na nudle. Vše opět pečlivě promícháme.
Nudle přemístíme na talíř a posypeme je sušenou mořskou řasou Aonori a strouhaným tuňákem Katsuobushi. Dle libosti můžeme přidat na proužky nakrájené mořské řasy Nori a japonskou majonézu. Jako přílohu podáváme nakládaný zázvor Beni Shoga.
Přejeme dobrou chuť!
Složení : Nudle: voda, pšeničná mouka, řepkový olej, sůl, dochucovadlo alanin, regulátor kyselosti, E270, barvivo, šafrán, Omáčka: granulovaný cukr, sůl, dochucovadlo E621, E363, barvivo E150a, koření, kari, rostlinný olej.
Země původu : Japonsko
Hmotnost : 480g
Alergeny : pšenice , E621
Gewicht | 0.48 kg |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Bewertungen hinzufügen. Bitte anmelden oder registrieren.