Nippon Tempurako 700g
Beschreibung
Tempurako je směs ve které se obalují krevety zelenina houby. V Japonsku je Tempura velice tradiční jídlo které se podává snad ve všech restauracích.
Návod na přípravu :
1, do misky dáme 150ml vody a 100g směsi a zamícháme.
2, rozehřejeme olej na 170-180 °C
3, obalte vše ve směsi a vložte do oleje a smažíme než nám tempura nevyplave na horu.
Složení : pšeničná mouka, pšeničný škrob, rýžová mouka, sušené vejce, kvasnice, barvivo E160A, E170,E450, E500, E341.
Země původu : Japonsko
Hmotnost : 700g
Obsahuje alergeny: pšenice, sója, lepek, vejce, oxid siřičitý
Gewicht | 0.71 kg |
Příprava BEZLEPKOVÉ Tempury (ENG)
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Bewertungen hinzufügen. Bitte anmelden oder registrieren.