Showa Okonomiyakiko 200g
Beschreibung
K přípravě budeme potřebovat : 100g Okonomiyakiko, 120ml vody , jedno vejce, 150g zelí nakrájené na tenké nudličky a nakonec si můžete zvolit jednu přísadu a to maso, mořské plody a nebo jen se zelím.
Nejdříve smícháme mouku Okonomiyakiko s vodou a vejcem, pořádně promixujeme. Vložíme nakrájené zelí a promícháme. Vzniklé těsto potom naběračkou dáme na rozpálenou pánev a na konec poklademe nějakou tou přísadou přiklopíme pokličkou a počkáme než se nám z té jedné strany opeče a pak převrátíme a opečeme z druhé strany, tím máme hotovo.
Na konec se placka potře omáčkou Otafuku Okonomi Sauce a trochou japonské mayonézy. A na uplný závěr posypeme hoblinkamy z tuňáka najdete pod názvem KATSUOBUSHI.
Složení: mouka, škrob, sůl, cukr, rostlinný olej, mořské řasy v prášku, sušená makrela v prášku, sušené sardinky v prášku, sójová omáčka v prášku, prášek do pečiva
Země původu: Japonsko
Obsahuje alergeny: lepek, ryby, sója.
Gewicht | 0.2 kg |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Bewertungen hinzufügen. Bitte anmelden oder registrieren.