Masuya Kome Koji 300g
Popis
Složení : fermentovaná rýže koji
Země původu : Japonsko
Hmotnost : 300g
Rýžové koji se vyrábí tak, že se plíseň koji připojí k dušené rýži a nechá se růst.
Amazake, rýžové miso, mirin a saké jsou vyrobeny z rýžového koji.
Můžete také připravit okurky, sůl koji a sójovou omáčku koji.
Masuyama Miso's koji se vyrábí interně.
Používáme 100% tuzemskou rýži.
Chtěli byste si vyrobit domácí amazake a domácí miso z rýžového sladu?
Koji obsahuje enzymy
Koji obsahuje esenciální aminokyseliny a enzymy a má spoustu moudrosti pro regulaci střev a zkrášlení vaší pokožky.
Je stále oblíbenější zejména mezi ženami, protože prý pomáhá při produkci vitamínů a podpoře trávení.
Je marinování masa nebo ryb se solí koji křehčí?
Zkoumali jsme použití kuřecích prsou!
Vařením s shio-koji se protein obsažený v kuřecích prsou rozloží na více než 20 druhů aminokyselin, díky čemuž je mimořádně jemné a lahodné.
Chuťové složky je asi 1,4krát (*1) více.
*1 Podle výzkumu Asociace environmentálního zdraví prefektury Hirošima
Doporučujeme také namočit kuřecí prsa do shio-koji a uložit je do mrazáku.
Hmotnost | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.