Showa Okonomiyakiko 200g
Description
K přípravě budeme potřebovat : 100g Okonomiyakiko, 120ml vody , jedno vejce, 150g zelí nakrájené na tenké nudličky a nakonec si můžete zvolit jednu přísadu a to maso, mořské plody a nebo jen se zelím.
Nejdříve smícháme mouku Okonomiyakiko s vodou a vejcem, pořádně promixujeme. Vložíme nakrájené zelí a promícháme. Vzniklé těsto potom naběračkou dáme na rozpálenou pánev a na konec poklademe nějakou tou přísadou přiklopíme pokličkou a počkáme než se nám z té jedné strany opeče a pak převrátíme a opečeme z druhé strany, tím máme hotovo.
Na konec se placka potře omáčkou Otafuku Okonomi Sauce a trochou japonské mayonézy. A na uplný závěr posypeme hoblinkamy z tuňáka najdete pod názvem KATSUOBUSHI.
Složení: mouka, škrob, sůl, cukr, rostlinný olej, mořské řasy v prášku, sušená makrela v prášku, sušené sardinky v prášku, sójová omáčka v prášku, prášek do pečiva
Země původu: Japonsko
Obsahuje alergeny: lepek, ryby, sója.
Weight | 0.2 kg |