Java Curry Hot 185g
Leírás
Příprava japonského curry je velice jednoduchá. Stačí si připravit základ, na který potřebujete, 2x brambor, 2x mrkev, 1x cibule, a nějaké maso třeba krkovice nebo mleté maso.
Zeleninu s masem nakrájíme na kostky a na oleji nejdříve do zlatova osmažíme najemno nakrájenou cibul a pak přidáme maso, brambor a mrkev. vše spolu promícháme a zalijeme 1,5litrem vody přivedeme k varu a vaříme do měka.
Na konec, když je maso měké přidáme Java Curry které nalámeme na kostičky a postupně vkládáme do připraveného základu dokavaď nám nevznikne hustá omáčka. Tímto máme hotovo, jako příloha se nejvíc hodí rýže.
Složení: rostlinný olej (palmový olej, řepkový olej, sójový lecitin), pšeničná mouka, sůl, kukuřičný škrob, kari prášek (koření, koriandrové semínko, sušená mandarinková kůra), glutaman sodný, karamelové barvivo, koření, dušená kari pasta (kari prášek (koření, koriandrové semínko, sušená mandarinková kůra), palmový olej), česnekový prášek (sušený česnek, odtučněné sójové boby, glukóza, maltóza), dušená cibulová pasta (cibulový prášek (strouhaná cibule, odtučené sójové boby), palmový olej), kvasnicový extrakt, odtučněné sójové boby, sójový lecitin, prášek z pražené cibule (strouhaná cibule, dextrin, přirodní příchuť), sezamová pasta, estery sacharózy s mastnými kyselinami, estery glycerinu s mastnými kyselinami, kyselina citronová, cibulový prášek (strouhaná cibule, sójový prášek, maltóza), cukr, kyselina jablečná, prášek z pražeé cibule (česnek, dextrin, přírodní příchuť), cibulová příchuť (výtažek z cibule, sójová omáčka (sójové boby, pšenice, sůl), dextrin, kvasnicový extrakt, kukuřičný škrob, česnekový extrakt, sůl, přírodní příchuť), fermentovaná pšeničná příchuť (pšenice, kvasnicový extrakt, dextrin), česnekový extrakt, česnek, sirup ze sladkých brambor, sůl), inosinan disodný, guanylát disodný, glukóza, kyselina mléčná, přírodní a umělá barviva, sukralóza.
Obsahuje alergeny: sója, lepek, sezam, laktóza.
Hmotnost: 185g
Vyrobeno v Japonsku.
Súly | 0.25 kg |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé értékeléseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.