Ichibiki tori Gomoku Kamameshi no Moto 580g - prošlé datum minimální trvanlivosti

 
 

Základ pro přípravu japonského houbového rizota. Směs se smíchá s rýží a přidáte tolik vody, aby když se dotknete prstem rýže, aby voda byla nad prví článek prstu.

Pak dáte vařit pod pokličkou. Až se poklička začne třást stáhnete na minimum a necháte 15min, pak vypnete uplně a pod pokličkou necháte dojít dalších 15min.

Dostupnost Skladem
Běžná cena 290 Kč
Ušetříte 145 Kč (–50 %)
Měrná cena 25 Kč / 100 g
145 Kč    
Kód produktu 5826
Kategorie Potraviny s prošlým datem minimální trvanlivosti
 

Příprava - Směs se smíchá s rýží a přidáte tolik vody, aby když se dotknete prstem rýže, aby voda byla nad prví článek prstu.

Pak dáte vařit pod pokličkou. Až se poklička začne třást stáhnete na minimum a necháte 15min, pak vypnete uplně a pod pokličkou necháte dojít dalších 15min.

 

Složení : kuřecí maso, mrkev, konnyaku, bambusové výhonky, kořen gobo, sojová omáčka, hydrolyzovaný protein, smažené tofu aburage, rostlinný olej, kuřecí extrakt, jedlá sůl, kuřecí tuk, cukr, fermentované dochucovadlo z rýže, nastrouhané bonito, řasa konbu, destilovaný ocet, extrakt z droždí, aminokyselina, hydroxid vápenatý.

Země původu : Japonsko

Hmotnost : 580g

Alergeny : soja, lepek

 

Hmotnost 0.58 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.