Nippon Tempurako 700g
Popis
Tempurako je směs ve které se obalují krevety zelenina houby. V Japonsku je Tempura velice tradiční jídlo které se podává snad ve všech restauracích.
Návod na přípravu :
1, do misky dáme 150ml vody a 100g směsi a zamícháme.
2, rozehřejeme olej na 170-180 °C
3, obalte vše ve směsi a vložte do oleje a smažíme než nám tempura nevyplave na horu.
Složení : pšeničná mouka, pšeničný škrob, rýžová mouka, sušené vejce, kvasnice, barvivo E160A, E170,E450, E500, E341.
Země původu : Japonsko
Hmotnost : 700g
Obsahuje alergeny: pšenice, sója, lepek, vejce, oxid siřičitý
Hmotnost | 0.71 kg |
Příprava BEZLEPKOVÉ Tempury (ENG)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.